Yksinoikeudella – Multa Sulle:

Tässä on vierähtänyt aikaa viime postauksesta tänne omaan blogiin ja paljon on tapahtunut tässä välissä. En lähe purkaa koko vuotta mut aloitetaan vaikka kesästä ja sitte syksystä joka ei oo ollu ihan helppo..

Häät:

Mun uudesta avioliitosta ja häistä, ni oli huikee päivä ja siis haluisin elää ne hetket uudestaan. Meil oli ihan mieletön ryhmä kasassa, semmonen 170 tyyppii plus kaikki esiintyjät. Haluun tässä viel sanoo erityiskiitokset AS-ravintoloille. Eli tää legendaarinen Klippani, niitten toiminta on ihan toiselta planeetalta.

Sit kaikkien tuntema Madventures-äijä Riku Rantala, joka vastas seremoniamestarin hommista. On huikee ukko!! Sit Jussi69, ketä vastas koko päivän musiikeista ja tietenkin erityismaininta Riinalle, joka sai mutkin tanssimaan ja vastas koko juhlan kaikista esityksistä sekä suunnittelusta.

AifXg7j3S5z9k0JqEtw3kqbdD15tJsshlNHEF9q1mcA8

Ja tottakai kaikki meidän vieraat: siel oli mun lapsuuden frendit tapulista vaimoineen ja sit lätkäfrendit ja kaikki ketkä on ollut suures roolissa koko mun lätkäuran ajan.

Sit tietenkin omat vanhemmat ja sukulaiset ja tietenki Nannalla oli omat kaikki läheiset paikalla.

Häät oli enemmän semmoset bileet. Tottakai perinteitä kunnioittaen mentiin, mut jotenki omalla staililla. Kun tapuliäijät veti tanssilattialla Nannan, mun mutsin ja Ronjankin kanssa, ni jouduin välillä hieroo silmiä et mitä tääl tapahtuu.

AiyrSz_4X6ZxTRLbo3mN8dxeBTCI69fcylmUVGESXCcL

Me ollaan jo kelattu et kerätään jossain vaiheessa viel sama jengi kasaan. Varmasti tulee muutama lisäys vieraslistaan, koska niin tää elämä vaan menee. Sit häävalat uudestaan ja vedetää vielä kovemmat juhlat pystyyn!

 

Kauden huikea avaus…

Kaikki sai alkunsa viime kauden vikasta playoff–pelistä HV71:n paidassa. Itse pelissä en saanut edes jäähyä, mutta sain lukea Suomeen palattuani lehdestä että tuli kolmen matsin verran pelikieltoa. Olihan se raskasta missata kauden alku, mutta kelasin että kolme peliä menee nopeasti.

AgGDnXrYdwZjHNhxWKTzFI8dKMXkzhH5FG34HNkvVZIN

Lopulta koitti mun kauden avausmatsi Brynäsiä vastaan vieraissa. Ehdin olla kaukalossa vajaat 7 minuuttia, kun monien sattumien summana mulle näytettiin suihkutuomiota ja päälle tuli kuuden ottelun pelikielto. Sinällään ihan aiheesta, mutta en tajunnut, että tää oli vasta alkua.

Pitkän ja piinaavan pelitauon jälkeen oli vierasmatsi sarjakärki Frölundaa vastaan ja mä olin taas pelaavassa kokoonpanossa. Se on vaan niin eri juttu juosta ja käydä puntilla, kun oikeasti pelata. Pelitapahtumat, pelitempo jne. Siinä hommassa on vaan ihan oma flow.

No, peli meni miten meni ja oltiin kolmannen erän lopussa. Sitten tapahtui mun peliurani suurin vääryys. Sain suihkukomennuksen ja vielä päälle 10 ottelun pelikiellon 2 minuutin jäähyn arvoisesta rikkeestä. Eikä tää ole edes pelkästään mun mielipide. Tätä mieltä on ollut moni muukin jääkiekosta ymmärtävä.

Voitte kuvitella, miten kova haaste oli hypätä peliin messiin noiden alkukauden pelikieltojen jälkeen. Kaikki jääkiekkosarjat ympäri mailman ovat täydessä käynnissä ja vauhti on kova. Kivan lisähaasteen toi vielä jääkiekkoyhteisön reaktiot tähän kaikkeen. Nää jutut ovat saaneet valtavan huomion ja oon ollut mediassa päivästä toiseen. Oon varmasti aina ollut tuomareiden silmätikkuna, mutta nyt tuntuu, että olen sitä enemmän kuin ikinä.

AoO6_jl8AzRC2l7mU7j7C73QdGUwgprGX__-ngMow2gy

Mut mä olin tasollani ku pääsin takaisin jäille, pari byyriä ja jatkoaikavoitto!

Lukekaa mun kepposista ja tsiigatkaa brotherpuckers-studio täältä

 

Paskauutiset

Sitte oon aikaisemmissa blogeissa avannnut tätä mun elämänmuutosta ja hyvin henkilökohtaisiakin asioita. Nyt joudun palaamaan niihin ku tuntuu että ihmiset jotka on aikaisemmin ollu ystäviä kusee nyt nilkoille ja valehtelee julkisesti.

Mulla on ollu paljon muutoksia viimeisen vuoden aikana. Seuran vaihto, muutto ruotsiin, häät. Vaikka mitä. Sit on ollu nää siviilipuolen asiat eli kiistat ex-vaimon ja Minskin daamin kanssa.

Tää Minskin daami.. Sanotaanko nyt näin et jokainen meistä tekee virhearvioita ja nyt tuli vaa astuttuu isoon kasaan paskaa. Mä en kyl hirveesti elämässäni mitään kadu, mut tää muija ois voinu jäädä tapaamatta.

Mut siis jotenki olen ollut itse vaan niin vitun tyhmä ja uskonut ihmisten hyvyyteen. Mut tää kaikki on mennyt jo ihan liian pitkälle.

Mä olen pitänyt enemmän kuin huolta siitä tyttärestä. Mä maksoin vuokrat koko raskauden ja sen lapsen ekan elinvuoden ajan. Ei ole mun asia maksaa niitten kaikkien asumista, siis sen kahden muunkin lapsen. Rajansa kaikella.

Mä olen yrittänyt sopia sen kanssa asiaa niinku ihmiset, mut sille ei käy mikään. Mun pitäis kustantaa etelänreissut, äidin kynnet ja kampaajat?! Hulluks on menny..
Keväällä jouduin vaihtaa numeron ku tää minskin daami pommitti parhaimillaan 50 puhelua puoleen tuntiin. Funtsikaa, puoleen tuntiin!!

Agwk2qcgA2pe92kiqiSBBsgOqkVJ6q-yAzMLmh_gAH15

AmLr1t_HlD4TQSLv55nQGmsuqIhqL86h3TsISzWvuG-L

Sitte ku mä olin vaihtanut numerot ni Nannakin yritti sopia asioita sen kanssa, mut ei siitäkään tullut mitään.

Viimeksi kesällä yritettiin vielä sopia ja tarjottiin esimerkiks et Stella muuttais meille. Mikään ei kelvannut. Paitsi os olisin maksanut sille melkein 3000,- kuussa rahaa..

Asianajajan kanssa se ei oo halunnut jutella vaikka sitäkin on yritetty.

Sitte ne valheet mitä se selittää. Kyl te ite tajuutte ja näätte rivien välistä et jutut ei pidä paikkansa. Niinku edellisissä blogeissa kerroin että se kusetti mua sen ehkäisyn kanssa. Ja nyt valehtelee et mä olen halunnut lasta ja pyytänyt sen kättä! Come on..

Kaikenlisäksi se et se väittää et meillä oli yhteiset suunnittelmat ja muuta paskaa ni eihän tää daami oo ikinä edes tavannut yhtään mun frendiä, ei pelikavereita eikä muitakaan, puhumattakaan Tapulinjengistä..

Mä en halua mustamaalaa ketään, mut ei mitä tahansa voi huudella..

Ja sen verran näistä mun huuteluista et multa löytyy mustaa valkoisella näistä mun väitteistä mut sen verran kunnioitan yksityisyyden suojaa etten niitä lähde julkasee.. Ne löytyy sitte ku niitä tarvitaan.

Mut joo kai se selitys on et se pääs elää hyvää elämää ja sit sekos sen jälkee ku kaikki loppu. Ja ku olen tosissani yrittänyt jeesata. Mä muutin Minskistä takas Suomeen ja sen jälkeen meni yli puol vuotta ennen ku edes lapsi synty. Mä asuin sillon koko ajan ex-vaimon kanssa. Nää kaikki on vaan niin vitun vanhaa paskaa, mut nyt haluun tälle vaa sit oikeuden päätöksen enkä enää ole valmis mihinkään sopimuksiin.

En haluu olla tekemisissä sellasen ihmisen kanssa joka myy lehtiin juttuja ja hoitelee sen kautta asioita mitä oon yrittänyt sopia.

Se mistä jäi aika paska maku suuhun oli se et siltä tuli viestejä et se toivoo meidän tulevalle lapselle huonoo terveyttä ja meille Nannan kans myös..

Mut myöhemmin luin lehdestä et se on vihdoin ja viimein aikuistunut ja hankkinut asianajajan. Ja et saadaa tähän hulluuteen oikea päätös mikä tulee kyl olee sit paljon vähemmän ku mitä sille on tarjottu.

Sairasta et joutuu ottaa kantaa tämmösiin, mut pakko puolustautuu ku puhutaan niin paljon paskaa. En tiedä kiinnostaako ketään, eikä ole mun tapaista puuttua tämmösiin asioihin, mut haluan vaan tehdä muutaman asian selväksi ja haluan suojella omaa perhettä ja mun vanhempia, ystäviä ja kaikkia ketkä on tukenut mua.

Koen et olen sen niille velkaa et kerron oman näkemykseni.

Sit loppuun vielä vähän mediakritiikkiä. Miettikää, et sama lehti mikä nyt mustamaalaa ja kirjoittelee juttuja laihoilla faktoilla, oli kesällä vielä sitä mieltä et meitä yritetään kiusata sosiaalisen median avulla ja vielä tän mustamaalaajan toimesta.. Vittu valot päälle!

Jos seuraava postaus olis sit jo sellainen et voin kertoo pelkkää positiivista;)

Keep your head up, i´m back!
P.s Vaimolle iso kiitos taas ymmäryksestä, tuesta ja rakkaudesta, mä rakastan sua!
P.s.s Ja hei, meinas unohtuu;) Meille tulee vauva, ihan vitun huikeeta! Kaikki on menny tähän asti helvetin hyvin.

AtrwZtRoEnbwwckEv6ROT1K6ftEkQMK_YMKy97PozCmQ

Mut kerron vauvasta lisää seuraavassa blogissa, parempi näin;)